Kulturforening tager næste skridt

Odder Kulturforening er kommet godt fra start, og indbyder nu alle medlemmer til næste møde.

Mødet holdes i Økologiens Have den 3. juni kl. 18-21.

– Vi har stiftet en frivillig forening, Odder Kulturforening, med ni bestyrelsesmedlemmer og ca. 100 medlemmer. Vi har drøftet en masse gode ideer og arbejdet med at få en strategi for foreningen på plads, så vi kan understøtte kulturen i Odder Kommune til gavn for alle, siger formanden for Odder Kulturforening Anna Birte Sparvarth.

Bestyrelsen har bl.a. udarbejdet en strategi med tre spor som foreningen vil præsentere på mødet.

– Vi skal skabe stærke oplevelsesrum, skabe gode kreative måde at styrke udfoldelsesområdet og være med til at danne netværk, hvor vi kan støtte og inspirere hinanden, siger Anna Birte Sparvath.

Foreningen har også oprettet en facebookside, der hedder Odder Kulturforening, som alle er velkomne til at følge. Derudover er der en lukket gruppe for medlemmer.

Du tilmelder dig mødet her.

Du bliver automatisk medlem af Odder Kulturforening, når du tilmelder dig mødet.

Alle medlemmer modtager en invitation til mødet.