Aflysning af medlemsmøde

Bestyrelsen i Odder Kulturforening følger myndighedernes anbefalinger i forhold til Corona-virus (COVID-19), og vi aflyser derfor det planlagte medlemsmøde den 24. marts.

Hvornår medlemsmødet kan afholdes ved vi endnu ikke, men det kan med sikkerhed ikke afholdes på denne side af påsken.

Vi anbefaler, at du bruger ventetiden til at læse alle ansøgningerne grundigt igennem.

Ansøgningerne

Bestyrelsen har vurderet at 7 ud af 10 ansøgninger sendes videre til afstemning blandt Odder Kulturforenings medlemmer.

De 7 ansøgninger der kan vælges mellem er:

Du kan trykke på ovenstående ansøgninger for at læse dem i deres fulde længde. Du kan også læse alle de ansøgninger vi har modtaget – lige her.

Vi anbefaler, at du læser ansøgningerne grundigt. Det vil give dig et godt udgangspunkt, når du senere skal vurdere, hvilke ansøgninger du ønsker at stemme på.

Odder Kulturforening melder ud, så snart vi kender datoen for et nyt medlemsmøde.