Så skal der gang i kulturen!

Uanset hvilken slags kultur du vil glæde menneskene i Odder Kommune med, så er vi interesseret i at høre din idé og din plan. Vi kan til gengæld hjælpe med et tilskud, der kan sætte skub i din idé, så den kan opleves, føles, smages eller høres i hele Odder Kommune.

Tilskuddet søges af Odder Kommunes kulturpulje, der administreres af Odder Kulturforening. Der er ansøgningsfrist den 1. september 2020.

Du kan nå at vride hjernen, udvikle gode idéer, finde dygtige samarbejdsparter, beskrive, planlægge og lave budget. Ansøgningsfristen er den 1. september 2020. Ansøgningerne vurderes og vægtes på medlemsmøde den 22. september hvorefter du straks får svar!

Du skal søge tilskud igennem vores ansøgningsformular, og du bør sætte dig ind i vores kriterier og strategispor, inden du søger.

Her kan du udfylde ansøgningsformularen