General forsamling i Odder Kulturforening.

Generalforsamling i Odder Kulturforening!
Sæt kryds i kalenderen onsdag den 25/8 kl 19.00-21.00 for der afholdes der generalforsamling i Odder Kulturforening. Generalforsamlingen afholdes på Biblioteket, Mejerivej 14. Dagsordnen for den formelle del af generalforsamling finder du herunder og vi er godt i gang med at planlægge et spændende program for resten af aftenen! Programmet følger her på siden og på facebook.

Dagsordenen for den ordinære generalforsamling.1. Valg af dirigent
2. Formandens beretning
3. Regnskabsaflæggelse
4. Behandling af indkomne forslag
5. Valg af bestyrelsesmedlemmer for 2 år ad gangen samt 2 suppleanter for 1 år ad gangen
6. Valg af revisor samt revisorsuppleant vælges for 1 år ad gangen
7. Eventuelt

Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen.

Vi glæder os til at se jer på Biblioteket i august og vi ønsker jer alle en rigtig god sommer // Bestyrelsen i Odder Kulturforening.